optagelse2022

Bliv en del af DTU ScienceShow

Vil du være med til at fremvise spektakulære kemiske reaktioner, gevaldige brag og illustrere abstrakte fysiske fænomener? Så skal du sende en ansøgning!

Vi optager nye medlemmer én gang om året. Læs herunder hvordan optagelsesproceduren forløber i 2021.

Rekrutteringsevents
Hold øje med vores Facebook for at se hvilke events vi afholder ifm. rekrutteringen. Her har du mulighed for at høre mere om hvad DTU ScienceShow er, og hvad det indebærer at være med på holdet.

Ansøgning
For at komme i betragtning til DTU ScienceShow, skal du sende en motiveret ansøgning til alle@scienceshow.dk senest d. 26/9 kl. 23.59. Til det skal du bruge ansøgningsskemaet, som du downloader ved at klikke HER. D. 28/9 får du svar på din ansøgning og om vi ønsker at se dig til rekrutteringsdag og audition.

Rekrutteringsdag
Vi afholder rekrutteringsdag søndag d. 2/10 fra 13-17. Ved rekrutteringsdagen bliver du parret med en makker og i stifter bekendtskab med de forsøg, i skal fremvise til jeres audition. På rekrutteringsdagen får du få tips og tricks, og rig mulighed for at stille spørgsmål om stort og småt.

Auditions og samtaler

Auditions afholdes d. 5/10 og 6/ 10 fra kl. 17.15.
Til audition skal du og din makker lave et mini-show med tre forsøg. Efterfølgende skal du til en individuel samtale, hvor vi bl.a. taler om dig, showet og din ansøgning. Du skal kun til audition én af dagene.

Forpligtelser

Vi er en delvist selvstyrende organisation, og der følger en række administrative og praktiske opgaver med din ansættelse. Herudover har vi en øvedag en gang om måneden, hvor det også forventes at du deltager. Vi har flere sociale arrangementer i løbet af året. Disse tæller bl.a. hyttetur, julefrokost, teambuildingtur og sommerfest. 

Har du spørgsmål? Så skriv til alle@scienceshow.dk

o