om-shower-ny

Hvad er DTU ScienceShow?

DTU ScienceShow er en gruppe studerende, der tager ud på skoler, gymnasier og lignende, hvor vi formidle naturvidenskab på en sjov og lærerig måde.

VI underholder med eksplosioner, farver og gode historier med det formål at vise, at naturvidenskab er sjovt, fascinerende og relevant. Vi har en målsætning om, at øge lysten til at lære hos tilskuere, ved at pirre deres nysgerrighed indenfor naturvidenskab. Med udgangspunkt i dagligdagen laver vi forsøg, der på en god og forståelig måde, forklarer nogle af de naturvidenskabelige fænomener, vi oplever hver eneste dag.

DTU ScienceShow blev startet i 2001 af Kristian Mølhave baseret på erfaringer fra Fysikshow Århus.

Vores målgruppe og typer af shows

Vores primære målgruppe er børn og unge mellem 10 og 20 år. Vi laver mindre shows for enkelte skoleklasser, der i højere grad ligger op til dialog efterfølgende, og store scienceshows for hele skolen. Herudover laver vi stand, hvor publikum kommer og går. Vi tager også ud på festivaller og underholder til fødselsdage. Vi tilrettelægger vores show, så det bedst muligt efterkommer jeres ønsker.

  

Hvad koster det?

Prisen for et DTU ScienceShow afhænger af varighed og af om showet bliver holdt hos jer eller på DTU. Uanset om showet skal holdes hos dig eller på DTU anbefaler vi et show på 60 minutters varighed. Efter at showet er afholdt sender vi en faktura til dig. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at betale kontant.

Gymnasier & skoler

 
Et show på DTU

Vi tager meget gerne imod dig og din klasse til et show på DTU. Showet foregår i et af vores auditorier. Vi anbefaler et show på 60 minutter - det koster 1250 kr. Hvis du ønsker et kortere eller længere show, så kontakt os for at få oplyst pris. Hvis showet skal være en del af et gymnasiebesøg på DTU, hvor det kombineres med foredrag eller øvelser, skal du bestille showet på DTU’s side med tilbud til gymnasier og skoler.

Et show hos jer

DTU Scienceshow kommer også meget gerne ud til jer og laver et show. Vi anbefaler et show på 60 minutter - det koster 1750 kr.
Bemærk, vi tilbyder ikke udendørs shows. Hvis du ønsker et kortere eller længere show eller flere shows samme dag, så kontakt os med dine ønsker, så sender vi dig en pris.
Obs! Af sikkerhedsmæssige årsager, stiller vi nogle krav til det lokale hvor showet skal afholdes – se mere nederst på bestillingsformularen.

Kulturarrangementer på biblioteker o.lign.

Kontakt os, så vi kan aftale en pris. Som udgangspunkt er det kunden, der afholder alle udgifter, men der kan være undtagelser. 

Virksomheder, foreninger, privat personer, mm.

Det er som udgangspunkt kunden der afholder alle udgifter, og prisen vil derfor være ca. 12.800 kr. Prisen afhænger af jeres ønsker og den præcise pris kan oplyses ved at udfylde bestillingsformularen og afvente svar. Bemærk, vi tilbyder ikke udendørs shows. 

 

Politik for ændringer og afbestilling


Ændring af dato for shows og event:

Hvis kunden ændrer datoen mindre end 14 dage før det planlagte show eller event, tillægges et gebyr herfor på 50 % af prisen for showet.
Hvis kunden ændrer dato igen herefter, tillægges yderligere et gebyr på 50 % af den oprindelige pris.

Aflysning af shows og events:

Hvis kunden aflyser 15-21 dage før det planlagte show eller event, opkræves et gebyr herfor på 25 % af prisen.
Hvis kunden aflyser 8-14 dage før det planlagte show eller event, opkræves et gebyr herfor på 50 % af prisen.
Hvis kunden aflyser 1-7 dage før det planlagte show eller event, opkræves et gebyr herfor på 75 % af prisen.
Hvis kunden aflyser mindre end 24 timer før det planlagte show, opkræves et gebyr herfor på 100 % af prisen.

Sikkerhed

Forsøgene i et ScienceShow er spektakulære, flotte - og ind imellem også farlige. Sikkerhedsvurdering og forsøgsgodkendelse finder derfor sted i tæt samarbejde med DTU Kemi.