Bliv en del af DTU ScienceShow

Er du opfindsom, engageret, og er du god til at formidle? Har du lyst til at dele din interesse for naturvidenskab med store og små? Vil du være en del af et fedt fællesskab på DTU? Så er DTU ScienceShow lige noget for dig!

Du bliver en del af et socialt og kreativt team, der sammen tager ud og formidler naturvidenskab på en sjov og lærerig måde  - med de vildeste forsøg! Man både lærer og udvikler forsøg, og når tiden er til det, hygger vi os med hinanden til f.eks. fredagsøl, klatring eller på hyttetur. 

Hold øje med vores Facebook for at se hvilke events vi afholder ifm. rekrutteringen. Her har du mulighed for at høre mere om hvad DTU ScienceShow er, og hvad det indebærer at være med på holdet.

Optagelsesforløb

Vi optager nye medlemmer én gang om året. Læs herunder hvordan optagelsesforløbet foregår i 2023.

optag

Ansøgning
For at komme i betragtning til DTU ScienceShow, skal du sende en motiveret ansøgning til alle@scienceshow.dk senest d. 26/9 kl. 23.59. Til det skal du bruge ansøgningsskemaet, som du downloader ved at klikke HER. D. 28/9 får du svar på din ansøgning og om vi ønsker at se dig til rekrutteringsdag og audition.

Rekrutteringsdag
Vi afholder rekrutteringsdag søndag d. 1/10 fra 13-17. Ved rekrutteringsdagen bliver du parret med en makker og i stifter bekendtskab med de forsøg, i skal fremvise til jeres audition. På rekrutteringsdagen får du få tips og tricks, og rig mulighed for at stille spørgsmål om stort og småt.

Auditions og samtaler

Auditions afholdes d. 4/10 og 5/ 10 fra kl. 17.15.
Til audition skal du og din makker lave et mini-show med tre forsøg. Efterfølgende skal du til en individuel samtale, hvor vi bl.a. taler om dig, showet og din ansøgning. Du skal kun til audition én af dagene.

Har du spørgsmål? Så skriv til alle@scienceshow.dk